Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii inainte de a utiliza Serviciul nostru.

Interpretare si definitii Interpretare

Cuvintele la care prima litera este scrisa cu majuscula au intelesuri definite in urmatoarele conditii. Definitiile urmatoare vor avea acelasi inteles indiferent daca apar la singular sau la plural.

Definitii

Pentru scopurile acestor Termeni si Conditii:

Afiliat inseamna o entitate care controleaza, este controlata sau se afla sub control comun cu o parte, unde “control” inseamna detinerea a 50% sau mai mult din actiuni, interesul in capital sau alte valori mobiliare care au drept de vot pentru alegerea directorilor sau altei autoritati de conducere.

Tara se refera la: Romania

Companie (denumita fie “Compania”, “Noi”, “Ne” sau “Noastra” in acest Acord) se refera la Hyper Line Consult S.R.L., Strada Thomas Alva Edison 16, Oradea 410252.

Dispozitiv inseamna orice dispozitiv care poate accesa Serviciul, cum ar fi un computer, un telefon mobil sau o tableta digitala.

Serviciu se refera la Site-ul web.

Termeni si Conditii (denumiti si “Termeni”) inseamna acesti Termeni si Conditii care formeaza intregul acord intre Dumneavoastra si Companie in ceea ce priveste utilizarea Serviciului. Aceasta intelegere privind Termenii si Conditii a fost creata cu ajutorul generatorului gratuit de Termeni si Conditii.

Serviciu de Social Media Terta Parte inseamna orice servicii sau continut (inclusiv date, informatii, produse sau servicii) furnizate de o terta parte, care pot fi afisate, incluse sau puse la dispozitie de Serviciu.

Site-ul web se refera la HyperLine – HLC, accesibil de la adresa https://www.hyperline.ro

Dumneavoastra inseamna persoana care acceseaza sau utilizeaza Serviciul, sau compania sau alta entitate juridica in numele careia aceasta persoana acceseaza sau utilizeaza Serviciul, dupa caz.

Recunoastere

Acestia sunt Termenii si Conditii care guverneaza utilizarea acestui Serviciu si acordul care se aplica intre Dumneavoastra si Companie. Acesti Termeni si Conditii stabilesc drepturile si obligatiile tuturor utilizatorilor in ceea ce priveste utilizarea Serviciului.

Accesul si utilizarea Serviciului sunt conditionate de acceptarea si respectarea acestor Termeni si Conditii. Acesti Termeni si Conditii se aplica tuturor vizitatorilor, utilizatorilor si altor persoane care acceseaza sau utilizeaza Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteti de acord sa fiti obligat de acesti Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu orice parte a acestor Termeni si Conditii, atunci nu aveti permisiunea de a accesa Serviciul.

Declarati ca aveti peste 18 ani. Compania nu permite persoanelor sub 18 ani sa utilizeze Serviciul.

Accesul si utilizarea Serviciului sunt de asemenea conditionate de acceptarea si respectarea

Politicii noastre de confidentialitate. Politica noastra de confidentialitate descrie politica si procedurile noastre privind colectarea, utilizarea si divulgarea informatiilor dvs. personale atunci cand utilizati Aplicatia sau Site-ul web si va informeaza despre drepturile dvs. privind confidentialitatea si despre modul in care legea va protejeaza. Va rugam sa cititi cu atentie Politica noastra de confidentialitate inainte de a utiliza Serviciul nostru.

Link-uri catre alte site-uri web

Serviciul nostru poate contine link-uri catre site-uri web sau servicii terte care nu sunt detinute sau controlate de Companie.

Compania nu are control asupra si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile oricarui site web sau serviciu terta parte. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Compania nu va fi responsabila sau raspunzatoare, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau pretinse a fi cauzate de utilizarea sau bazarea pe orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul oricarui astfel de site-uri web sau servicii.

Va recomandam cu insistenta sa cititi termenii si conditiile si politicile de confidentialitate ale oricarui site web sau serviciu terta parte pe care il vizitati.

Terminare

Putem incheia sau suspenda imediat accesul dumneavoastra, fara preaviz sau raspundere, din orice motiv, inclusiv fara limitare in cazul incalcarii acestor Termeni si Conditii.

Odata cu incheierea, dreptul dumneavoastra de a utiliza Serviciul inceteaza imediat.

Limitarea raspunderii

Fara a afecta orice daune pe care le-ati putea suporta, intreaga raspundere a Companiei si a oricaror furnizori ai sai in temeiul oricarei prevederi din acesti Termeni si solutia exclusiva pentru toate aspectele de mai sus vor fi limitate la suma efectiv platita de dumneavoastra prin intermediul Serviciului sau la 100 USD, in cazul in care nu ati achizitionat nimic prin intermediul Serviciului.

In masura maxima permisa de legea aplicabila, in nicio situatie Compania sau furnizorii sai nu vor fi raspunzatori pentru orice daune speciale, incidentale, indirecte sau consecintiale (inclusiv, dar fara a se limita la, daune pentru pierderea profiturilor, pierderea datelor sau altor informatii, intreruperea activitatii, vatamarea personala, pierderea confidentialitatii rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Serviciul, software-ul tertilor si/sau hardware-ul tertilor utilizate impreuna cu Serviciul sau in legatura cu orice prevedere a acestor Termeni), chiar si daca Compania sau orice furnizor a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune si chiar daca solutia nu isi atinge scopul esential.

Unele state nu permit excluderea garantilor implicite sau limitarea raspunderii pentru daune incidentale sau consecintiale, ceea ce inseamna ca unele dintre limitarile de mai sus nu se pot aplica. In aceste state, raspunderea fiecarei parti va fi limitata in masura maxima permisa de lege.

Declinarea responsabilitatii “CA ATARE” si “CA DISPONIBIL”

Serviciul va este furnizat “CA ATARE” si “CA DISPONIBIL”, cu toate defectele si deficientele sale, fara nicio garantie. In masura maxima permisa de legea aplicabila, Compania, in nume propriu si in numele afiliatilor sai si a furnizorilor sai si al licentiatorilor si furnizorilor lor de servicii, declina expres toate garantile, fie exprese, implicite, legale sau altele, in ceea ce priveste Serviciul, inclusiv toate garantile implicite de comercializabilitate, adecvare pentru un anumit scop, titlu si neincalcare, precum si garantile care pot rezulta din traditie, practica comerciala, performanta sau uzante comerciale. Fara a limita in niciun fel cele de mai sus, Compania nu ofera nicio garantie sau angajament si nu face nicio reprezentare de nicio natura ca Serviciul va satisface cerintele dumneavoastra, va obtine orice rezultate preconizate, va fi compatibil sau va functiona cu orice alt software, aplicatii, sisteme sau servicii, va functiona fara intreruperi, va satisface orice standarde de performanta sau fiabilizare sau va fi fara erori sau ca orice erori sau defecte pot sau vor fi corectate.

Fara a limita cele de mai sus, nici Compania, nici vreun furnizor al companiei nu face nicio reprezentare sau garantie de nicio natura, expresa sau implicita: (i) cu privire la functionarea sau disponibilitatea Serviciului, sau informatiile, continutul si materialele sau produsele incluse in acesta; (ii) ca Serviciul va fi ininterrupt sau fara erori; (iii) cu privire la exactitatea, fiabilitatea sau actualitatea oricarei informatii sau continut furnizat prin intermediul Serviciului; sau (iv) ca Serviciul, serverele sale, continutul sau e-mailurile trimise de Companie sau in numele acesteia sunt fara virusi, scripturi, cai troieni, viermi, malware, bombe cu temporizare sau alte componente daunatoare.

Unele jurisdictii nu permit excluderea anumitor tipuri de garantii sau limitarea drepturilor legale aplicabile ale unui consumator, astfel incat unele sau toate excluderile si limitarile de mai sus pot sa nu se aplice in cazul dumneavoastra. Insa, intr-un astfel de caz, excluderile si limitarile prevazute in aceasta sectiune vor fi aplicate in cea mai mare masura posibila conform legii aplicabile.

Legea aplicabila

Legile tarii, cu excluderea normelor sale privind conflictele de legi, vor guverna acesti Termeni si utilizarea dumneavoastra a Serviciului. Utilizarea Aplicatiei poate fi, de asemenea, supusa altor legi locale, statale, nationale sau internationale.

Solutionarea disputelor

Daca aveti orice ingrijorare sau disputa legata de Serviciu, sunteti de acord sa incercati mai intai sa rezolvati disputa in mod informal contactand Compania.

Pentru utilizatorii din Uniunea Europeana (UE)

Daca sunteti un consumator din Uniunea Europeana, veti beneficia de orice dispozitii obligatorii ale legii tarii in care sunteti rezident.

Divizibilitatea si renuntarea

Divizibilitatea

Daca orice prevedere a acestor Termeni este considerata neaplicabila sau invalida, aceasta prevedere va fi modificata si interpretata in scopul realizarii obiectivelor acesteia in cea mai mare masura posibila in conformitate cu legea aplicabila, iar prevederile ramase vor continua sa aiba efectele lor deplin.

Renuntarea

Cu exceptia a ceea ce este prevazut in acest document, nerenuntarea la exercitarea unui drept sau la solicitarea executarii unei obligatii in temeiul acestor Termeni nu va afecta capacitatea unei parti de a exercita un astfel de drept sau de a solicita o astfel de executare ulterior, iar renuntarea la o incalcare nu va constitui o renuntare la orice incalcare ulterioara.

Interpretarea traducerii

Acesti Termeni si Conditii pot fi tradusi daca i-am pus la dispozitie pe Serviciul nostru. Sunteti de acord ca textul original in limba engleza va prevala in caz de disputa.

Modificarile acestor Termeni si Conditii

Ne rezervam dreptul, la propria noastra discretie, de a modifica sau inlocui acesti Termeni in orice moment. Daca o revizuire este semnificativa, vom depune eforturi rezonabile pentru a furniza un preaviz de cel putin 30 de zile inainte ca noile termeni sa intre in vigoare. Ce constituie o modificare semnificativa va fi determinat la discretia noastra.

Continuand sa accesati sau sa utilizati Serviciul nostru dupa ce acele revizuiri intra in vigoare, sunteti de acord sa fiti obligat de termenii revizuiti. Daca nu sunteti de acord cu noii termeni, in intregime sau in parte, va rugam sa incetati utilizarea site-ului web si a Serviciului.

Contactati-ne

Daca aveti intrebari despre acesti Termeni si Conditii, ne puteti contacta: