PROFILUL COMPANIEI

HyperLine creste împreună cu afacerea dumneavoastră.  Fie ca este vorba de un simplu raft sau de o soluție personalizată pentru expunere sau depozitare, sunteți in compania potrivita. Echipa  noastră este pregătită să va ofere cele mai bune servicii de proiectare, de ofertare a produselor potrivite, de găsirea celor mai convenabile variante de transport precum și de instalare, intervenție sau mentenanță. Găsirea raportului perfect intre eficientizarea spațiului  și costurile de achiziție și implementare este serviciul cu care reușim să ne ținem clienții aproape.

Incepand cu anul 2004, anul infiintari companiei, strategia de marketing a urmarit in mod consecvent aceleasi principii si obiective: oferta personalizata si nu la „ pachet”, solutii integrate si nu doar produse, mentinerea unei relatii de lunga durata cu clientii.

În peste 15 ani de activitate și numeroase proiecte, am reușit sa câștigăm  încrederea și aprecierea clienților și partenerilor noștri  cu fiecare proiect finalizat:

Peste 500 magazine alimentare
D
epozite
Arhive
Magazine non food

MISIUNEA HLC

Misiunea companiei HLC este de a oferi solutii complete de amenajare a spatiilor comerciale si de utilare a depozitelor de orice fel.

Incepand cu 2004, anul infiintarii companiei, strategia de marketing a HLC a urmarit in mod consecvent aceleasi principii si obiective: oferta personalizata, solutii integrate si nu doar produse, mentinerea clientilor vechi si nu stimularea vanzarilor pe termen scurt. Cu timpul, prin flexibilitate, profesionalism si seriozitate, HLC s-a impus ca fiind un partener de afaceri valoros si de incredere.

Firmele care beneficiaza de serviciile HLC, apeleaza rar la un al doilea furnizor.

Valorile HLC

Dezvoltare continua
Suntem o companie tanara, in dezvoltare, care are de atins obiective indraznete.

Flexibilitate
Clientii nostri sunt diferiti, iar noi suntem capabili sa satisfacem nevoi diferite.

Dinamism
Incercam mereu sa cream mai multa valoare, sa oferim noi solutii de amenajare si utilare a spatiilor comerciale.

Seriozitate
Ne respectam angajamentele asumate.

Calitate
Detaliile definesc calitatea; suntem atenti la detalii.

Expertiza
Suntem specialisti in amenajarea spatiilor comerciale.

Responsabilitate
munca noastra, ca indivizi si ca echipa deopotriva, implica un inalt nivel de raspundere. Scopul nostru este de a crea valoare, nu doar bani.

Eficienta
Valorificam la maximum resursele de care dispunem si facem doar ceea ce stim mai bine.

Stabilitate
Urmarim in mod consecvent un anumit set de principii si obiective care ne definitiveaza strategia de marketing.

Echipa

Echipa HyperLine va sta alaturi pentru configurarea celei mai bune solutii de expunere/depozitare adaptata afacerii dumneavoastra,
pentru livrarea in termen si instalarea in conditii de siguranta.

NOUTATI